PROMOTII
 

PORTOFOLIU

Casa de vis , casa in care grijile energetice nu mai sunt o problema

 De ce casa pe structura metalica ? Construirea unei case reprezinta un moment important din viata cīnd necesitatile si pretentiile trebuie īmbinate armonios cu posibilitatile limitate īntr-o maniera cat mai avantajoasa.

In acest sens constructiile pe structura mecanica reprezinta o alternativa demn de luat īn considerare atat din punct de vedere economic cat si al timpului de executie.

Pentru cei cu inclinatii spre metodele ecologice un atuu in plus reprezinta prezenta materialelor nepoluante si care nu ataca mediul inconjurator si ajuta la crearea mediului in care petrecem cea mai mare parte din viata.

Casele prefabricate , amenajate astfel incat sa asigure interioare in care sa se desfasoare activitati de viata si odihna ale oamenilor, in mod temporar sau permanent, realizate atat in mediul urban, cat si in cel rural, sunt o solutie preferata in multe tari.


Realizam minunate obiecte din fier forjat dupa o technologie si cu unelte care se folosesc de 2000 ani. Asa cum puteti observa din imagini, toata munca este executata manual la o forja cu carbune, iar mai apoi cu clasicele ciocan si nicovala.
Modelele realizate, in general, au fost promovate de noi, fiind apreciate atat prin compozitia lor, cat si ca perfectiunea si echilibrul formelor pe care am pus foarte mult accent. De asemenea putem da finisaje de bronz sau cupru vechi, patinat pe fond negru sau fier "antique" ceruit, sau ne putem alinia la cerintele dumneavoastra. Lucram de preferinta cu profile laminate sau cu tabla, putem executa volute ample cu capete forjate la cald sub formade frunze, lancii, melci, bare torsionate, imitatii de scoarta, toate batute manual, cu nervuri imprimate prin daltuire. Produsele noastre sunt apreciate atat pe piata interna cat si pe piata externa.

 

 

www.infoconstruct.ro

www.constructiv.ro

www.agir.ro

Parteneri:

RUSTRANS BACAU

LINDE-GAZ ROMANIA

Onduline tabla

  Click for Bacau, Romania Forecast

 

 
 
 

Google