PREZENTARE OBIECTIV


- OBIECTIV : HALA INDUSTRIALA + ANEXE TEH- SOCIALE P+1

Acd.= 1600 MP

-AMPLASAMENT : BACAU Str. ARCADIE SERPTILICI Nr. 7 BIS

-PROPRIETAR : SC DAEM PRODCOM SRL BACAU

Str. ARCADIE SERPTILICI Nr. 7 BIS

J04/1443/96 C.U.I. R9034066

TEL/FAX: 0234-570.466

E-mail : office@daem.ro

www.daem.ro


-PERSOANA DE CONTACT :

DAN RESMERITA - ADMINISTRATOR

Mobil :0744-523.426

Mobil :0728-228.350

- HALA P + 1 Acd=1600 mp

- BACAU STR. ARCADIE SEPTILICI NR. 7 BIS


- STRUCTURA REZISTENTA -

Constructia este o structura metalica din stalpi, grinzi si ferme cu zabrele si inchideri laterale din zidarie BCA. Fundatiile sub stalpii de metal sunt izolate –blocuri de fundare si cuzineti armati –legate prin centuri de fundare armate.3x3 Ć16 PC 52. Pardoseala este din beton armat cu plase tip STNB, pe un strat de balast compactat de 30cm .

Planseul este o placa din beton armat pe o structura metalica spatiala- grinzi metalice cu zabrele.Acoperisul este in 2 ape si este din tabla cutata tip Lindab Termoizolatia podului este realizata din 2 straturi vata minerala 100mm Suprafetele vitrate dispuse pe cele 3 laturi ale cladirii , parter si etaj, sunt realizate din tamplarie PVC cu geam termopan .

Accesul la etaj este asigurat de cele 2 scari : din beton armat la intrarea principala si cealalta este o constructie metalica. Pentru marfuri cladirea este prevazuta cu lift.

- FUNCTIUNI -

Parter - spatiu productie - 720 mp

-vestiar - 23 mp

-incapere C.T. - 11 mp

-2 grupuri sanitare - 20 mp

-hol casa scarii - 23 mp


Etaj - spatiu productie - 720 mp

-birouri - 34.5 mp

-2 grupuri sanitare - 20 mp

-hol casa scarii - 23 mp

-balcon - 72 mp

- Finisajele la peretii exteriori sunt zugraveli cu var lavabil

- Interioare: pardoseli din gresie la intregul etaj , casa scarii, grupuri sanitare, incapere CT, vestiar la parter. Peretii sunt placati cu faianta la grupurile sanitare si C.T. si zugraveli cu var lavabil in celelalte spatii . Tavanul la etaj este din rigips pe structura metalica , izolatie vata minerala si zugraveli cu var lavabil.- INSTALATII ELECTRICE -

Alimentarea cu energie electrica se face dintr-un tablou electric general de forta trifazat prevazut cu un intrerupator de 630 A, si sigurante atat pe circuitele de priza si iluminat cat si pe circuitul de forta .

Iluminatul este realizat cu corpuri de iluminat tip FIPAD 2x 40 W asigurand astfel un iluminat uniform in birouri cat si in halele de productie.

Instalatiile electrice de protectie cuprind ; instalatia de priza de pamant, instalatia de protectie impotriva t.a.a. si instalatia de paratrasnet de pe acoperis..- INSTALATII SANITARE , ALIMENTARE CU APA, CANALIZARE -Asigurarea necesarului de apa pentru consum si hidrant se realizeaza din sursa proprie respectiv put de adancime . Calitatea apei este conform buletinelor de analiza, corespunde standardelor in vigoare ,si este asigurata la debitul si presiunea necesara. Ca sursa alternativa estealimentarea din reteaua de apa a orasului .

Instalatiile interioare de apa rece si apa calda sunt realizate din conducte PEXAL montate aparent si alimenteaza grupurile sanitare, spalatorul de inox de la parter si etaj.

Evacuarea apelor uzate se realizeaza prin reteaua de canalizare exterioara in canalizarea existenta a orasului pe strada Arcadie Septilici.- INSTALATII TERMICE -Energia termica si prepararea apei calde este asigurata de centrala termica amplasata in incinta special construita in acest scop.

Instalatia int. de incalzire este realizata din conducte din teava zincata , teava multi- strat montate aparent, distribuitoare , ventile reglare ,aerisire racorduri demontabile etc.

Corpurile de incalzire statice de tipul radiatoare de otel sunt amplasate perimetral in cladire la parapetul ferestrelor

Inapoi